Contact

regulamentry61
Daca ai comentarii, intrebari sau sugestii generale in legatura cu blogul meu, exprima-te aici. Iti voi fi recunoscator si s-ar putea sa-ti raspund.

8 Responses to Contact

  1. NOMETRA says:

    Felicitari pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci, numai asa vei ramane in amintirea noastra…Urmeaza-ti visul….BAFTA! Speranta mea consta intr-o colaborare de eterna durata…Sa nu cedezi niciodata si FII MANDRU CA ESTI TARGOCNEAN…trebuie sa lasam ceva in urma noastra…cine stie daca ai nevoie de ajutor sau sa-ti cumperi propriul domeniul cu numele tau sau sa ti-l gazduiesc nu ezita sa intrebi …am tot ce ai tu nevoie…;)

  2. Flavia says:

    Nu mai doresti sa pastrezi schimbul de link-uri cu TheGift.ro ca nu vad ca mai apare la tine pe blog. Pe http://www.TheGift.ro/blog ai link in continuare.

  3. valentin says:

    salut! am o rugaminte f mare, de unde pot face rost de seriile complete inclusiv sezonul 6 ?? sunt un impatimit al acestui senzational serial si am vazut asa doar cateva,de colo colo, ca atare, o sa te rog daca esti amabil sa mi spui cum pot face sa gasesc seriile complete ? merci, cu stima ,valentin

  4. Buna ziua,

    Ma numesc Andrei Stanciu, si as fi incantat sa colaboram prin schimb de linkuri.

    Doresc sa va intreb daca ati fi de acord sa afisati un link simplu pe http://blogulluicici.wordpress.com/ catre un site de divertisment in schimbul unui link de pe http://www.primulpas.ro , http://www.informatiisportive.com sau http://www.levgames.com/.

    In cazul in care nu sunteti interesat de schimb de link va pot oferi un articol despre pariuri sportive sau despre sport in general. Articolul este unic, va aparea doar pe siteul Dvs., astfel continutul siteului Dvs. va creste. Articolul scris de noi cuprinde doua linkuri catre siteul nostru, dar linkurile fac parte din text, nu sunt evidentiate incat sa distrga atentia de la continut.

    Astept raspunsul sau propunerea Dvs.

    Cu respect,
    Andrei Stanciu
    andrei@netconsultingltd.com

  5. Ionut says:

    salut un schimb de linkuri cu ionut-blog.info faci?

Leave a comment